Najpovoljnije selidbe za Crnu goru

Demontaža i montaža nameštaja

demontaza-montaza

Ne postoji selidba koja ne zahteva barem jedno rasklapanje i sklapanje nekog komada nameštaja. "OMEGA TRANS" je u ovom pogledu neprikosnoven u odnosu na konkurenciju iz razloga što veliki deo konkurentnih firmi uopšte nema ovu vrstu usluge, već klijenti moraju sami ovo obavljati ili dovesti stolara, što je mnogo skuplja varijanta.

Rasklapamo i sklapamo sve što postoji u vašem stanu ili poslovnom prostoru. Pored demontaže i montaže nameštaja obučeni smo i za demontiranje i rasklapanje lustera, garnišni, sanitarija, bojlera i svega ostalog što se može demontirati.

demontaza-montaza

Pripreme i odvajanja odvoda i dovoda vode kao što je slučaj sa mašinama za veš, sudove i frižiderima koji su priključeni na vodu, kao i montaža-demontaža trpezarijskih stolova radi se uvek besplatno jer to spada u okvir posla svake selidbe.

Kod većih i zahtevnijih selidbi u pogledu obima posla i neke veće demontaže i montaže dolazimo lično da pogledamo i da damo cenu na licu mesta. To je slučaj kod industrijskih mašina, muzičkih instrumenata, profesionalne tehnike (dvokrilni frižideri, rashladne i grejne vitrine) mašina i alata u zanatstvu i slično.

Cene demontaže i montaže namestaja

Svaki komad nameštaja ima različitu cenu rasklapanja i sklapanja, naročito američki plakari i kuhinje. Prilikom pregleda posla daje se cena, ali ima i komada gde se cena zna unapred kao na primer:

Jednokrilni ormar - primer dimenzije 55x45x235
1000,00 din.
Dvokrilni ormar
2000,00 din.
Trokrilni ormar
3000,00 din.
Radni stolovi (kompjuterski)
600,00 din.
Skidanje lustera
400,00 din.
Bračni kreveti (cena može da oscilira)
1500,00 din.
Selotejp