Najpovoljnije selidbe za Crnu goru

Saveti prilikom organizovanja selidbe

Dajemo Vam nekoliko saveta prilikom odabira agencije koja će Vas seliti i same pripreme i organizacije selidbe.

Unajmljivanje agencije za selidbe je najpametnija odluka koju ćete doneti jer organizovanje selidbe u sopstvenom aranžmanu nikada ne bude kako šte očekivali jer su oštećenja neizbežna. Sam odabir agencije je jako važan, pogotovo u pogledu iskustva koje agencija za selidbe ima. U odabiru Vam mogu pomoći sajtovi različitih agencija, gde ćete najčešće naići na slike i video klipove na kojima se najbolje vidi kako agencija radi na samom terenu i koje poslove su u prošlosti obavljale. Naravno, jako je važno da agencija ima adekvatno i tapacirano vozilo i da pruža sve usluge koje su vam potrebne.

    Saveti kako da se brzo i jednostavno pripremite za selidbu

  1. Počnite da tražite agenciju na vreme, po mogućstvu 10 dana pre same selidbe, kako bi ste obezbedili Vaš termin, pošto u sezoni naša agencija, na primer, je zauzeta 20 dana unapred.

  2. Možda najbitnija stavka jeste priprema I pakovanje pokućstva i to mora da se počne na vreme. Ako rešite sami da ovo obavite, kod nas možete kupiti sve kutije,džakove i materijale za zaštitu i pakovanje, i sami uz naše savete sve spakovati i zaštiti, a samim tim i uštedeti novac.

  3. Obavezno unapred napravite raspored nameštaja u budućem stanu ili poslovnom prostoru radi lakše realizacije selidbe. Takodje na svakoj spakovanoj kutiji napišite šta se u njoj nalazi, da li je sadržaj u njoj lomljiv i u koju prostoriju će kutija ići.

  4. Još jedna bitna stvar, pogotovo za Vas koji živite u centru grada, jeste čuvanje parking mesta za tačan dan selidbe. To ćete uraditi samim postavljanjem dva vozila jadno do drugog ispred same zgrade ili na mesto gde je najbliže parkirati vozilo blizu zgrade. Ako nemate nijedan auto obavestite komšiluk da imate selidbu i napišite na mestu parkiranja vozila SELIDBA NE PARKIRAJ na kartonu koji mozete vezati kanapom izmedju dve bandere ili drveta.

  5. Dobro pogledajte sva oštećenja na Vašem nameštaju i tehnici, kako prilikom selidbe ne bi došlo do nedoumice da su oštećenja nastala u transportu.

  6. Ako imate manju decu i kućne ljubimce poželjno je da njih prethodno odvezete u nov stan ili negde na čuvanje kako ne bi smetali prilikom utovara i istovara vasih stvari.

Ovo su samo neki od bitnijih saveta koje biste trebali primeniti, za sve ostale savete i nedoumice smo Vam na raspolaganju non – stop.

Selotejp