Najpovoljnije selidbe za Crnu goru

Selidbe u Beogradu, Srbiji i inostranstvu

Selidbe

Selidbe su naša osnovna delatnost i tu imamo najviše iskustva pored ostalih delatnosti i usluga koje nudimo.

Potrudili smo se da svaku radnju koja se izvršava prilikom selidbe detaljno opišemo u rubrikama našeg sajta i da Vam pružimo na uvid šta nudimo i kako radimo, što možete pogledati u rubrikama video i galerija

Selidbe Omega Trans

Sa punom sigurnosću tvrdimo da smo na teritoriji Srbije najbolja i najuspešnija agencija za selidbe. Bez obzira na činjenicu da nismo najstarija agencija, uspešno radimo punih deset godina i uspeli smo da se probijemo na sam vrh tržišta. To dokazuju mnogobrojne velike firme i kompanije koje su imale poverenja u nas, kao i činjenica da najviše poslova dobijamo od preporuka, što je najbolji dokaz uspešne i profesionalne agencije.

Da bi uspešno realizovali usluge koje Vam nudimo agencija "OMEGA TRANS" je obezbedila adekvatan vozni park sa dovoljnim brojem vozila potrebnih za selidbe, i uvek dovoljan broj profesionalnih radnika sa velikim i dugogodišnjim iskustvom u našoj agenciji, koji su obučeni da izvrše sve usluge koje Vam nudimo.

Uspeh naše agencije i sam njen moto jeste da je ovo porodičan posao i sami članovi učestvuju, rade i vode svaku selidbu na terenu. Mi nemamo zaposlenog šefa ekipe na terenu i vozače, već te poslove radimo isključivo mi i obučeni radnici pod našim nadzorom.

Naš osnovni stav je da na svaku selidbu bez obzira na obim posla uvek vodimo veći broj radnika, kako bi što bolje, kvalitetnije i u najkraćem mogućem roku završili selidbu.

Selidbe
Selotejp