Najpovoljnije selidbe za Crnu goru

Transport u Beogradu, Srbiji i Inostranstvu

"OMEGA TRANS" može da organizuje transport u svakom momentu i na bilo kom kotinentu, što smo i dokazali do sada obavljenim selidbama i transportom u: London, Pariz, Dalas, Dortmund, Štutgart, Sofiju, Peking, Otavu, Najrobi, Tunis i druge gradove sveta.

Transport robe i selidbe koje se šalju u inostranstvo i obrnuto mogu se obaviti na dva standardna načina:

  1. Postoji zbirni prevoz koji je najpovoljniji, gde se vaša roba ili selidba utovara u šleper sa jos dve ili tri vrste robe koje se šalju u istom pravcu. Ovakva usluga je najviše zastupljena, pre svega, zbog povoljnije cene.
  2. Za prevoz robe ili preselenje vašeg pokućstva na drugi kontinent najbezbedniji vid prevoza je da zakupite samo vaš kontejner koji može da se prenosi sa vozila na vozilo, sa vozila na brod i obrnuto, i da bez oštećenja stigne na željenu adresu.

Najveći broj inostranih transporta i prevoza uradili smo u zemljama bivse Jugoslavije i tu smo neprikosnoveni, jer već deset godina imamo najpovoljnije uslove za transport i selidbe u celom regionu.

Omega Trans kombi

Prevoz i selidbe radimo sa više vrsta vozila, u zavisnosti kakav je zahtev u pitanju. Naša vozila, nosivost i njihove gabarite možete pogledati ovde.

Sva naša vozila su istapacirana i namenjena za osetljivu robu i nameštaj, što se možete videti na slikama iz galerije posebno na primeru selidbi gde je tapacirano vozilo obavezno.

 

Omega Trans

Rezultat uspeha naše agencije u desetogodišnjem radu se ogleda u činjenici da na sve transporte i prevoze ide i sam vlasnik firme sa poslovodjom gde lično i samo oni isključivo voze vozila i rade pakovanje selidbenih stvari i robe u vozila. Ovo posebno navodimo jer ostale konkurentne agencije za selidbe i transport šalju na teren neiskusne vozače i pakere (robe, stvari) u vozila, čime je havarija u selidbi i u toku prevoza neizbežna.

Iza sebe imamo preko 2000 prevoza i 5000 selidbi gde su vlasnik i poslovodja uvek prisutni.

Cene Transporta

Cene i uslovi plaćanja su, naravno, najbitniji deo u svakom poslu pa vam dajemo cene transporta po predjenom kilometru i nekoliko primera.


 
U gradu
Van grada
(predjeni kilometar)
Transport kombijem
2000,00 din.
40,00 din.

Primer
Beograd – Niš – Beograd, ukupna kilometraža 500km x 40,00 din. = 20 000,00 din. Na ovaj iznos se dodaje putarina u oba pravca.


 
U gradu
Van grada
(predjeni kilometar)
Transport kamionom
4000,00 din.
60,00 din.

Primer
Beograd – Novi Sad – Beograd, ukupna kilometraža 160km x 60 din. = 9600,00 din. Na ovaj iznos se dodaje putarina u oba pravca.


 
U gradu
Van grada
(predjeni kilometar)
Transport šleperom
12000,00 din.
100,00 din.

Primer
Beograd – Ruma - Beograd, ukupna kilometraža 120km x 100 din. = 12.000,00 din. Na ovaj iznos se dodaje putarina u oba pravca.


Svim ostalim magistralnim i regionalnim putevima van auto-puta cene kilometra se isto računaju, s tim što su izuzete za plaćanje putarine.

Selotejp