Najpovoljnije selidbe za Crnu goru

Zaštita nameštaja prilikom selidbe

Zaštita nameštaja je sastavni deo svake selidbe koji mi izvršavamo na 99% naših selidbi, jer stranke sa ovim obično nemaju mnogo iskustva.

Zaštita teških mašina, klavira i stilskog nameštaja se uvek podrazumeva prilkom svakog prenošenja, dok za ostale komade nameštaja radimo zaštitu po Vašem nalogu.

Najzastupljenija je zaštitna folija koja je namenjena za pakovanje nameštaja i drugih osetljivih predmeta prilikom selidbe. Ovakav nacin zaštite obezbedjuje sve predmete od oštecenja.

Postoji više vrsta zaštite, od jeftinijih do najskupljih kao što su:

Zaštita puc-puc i streč folijom
  1. Zaštita streč folijom od prašine i prljanja nameštaja.
  2. Zaštita troslojnom puc-puc folijom, a zatim i streč folijom koja sprečava eventualno grebanje drveta ili cepanje mebla.
  3. Zaštita troslojnom puc-puc folijom, zatim rebrastim kartonom i na kraju streč folijom. Ovakva zaštita garantuje zaštitu skoro 100%.
  4. Najjača zaštita koja se koristi uglavnom za teške i skupocene mašine, kao i za stilski namestaj jeste pravljenje specijalnih drvenih sanduka (kutija) u svim željenim veličinama. U ovakvim sanducima se komad nameštaja umotava u streč foliju i bandažira ugaonim sundjerima u sanduku. Ovakav način obezbedjuje nameštaj 100% od oštećenja i vlage jer se u sanduke posipaju još i granule za skupljanje vlage.
Zaštita puc-puc folijom

Skoro sve navedene vrste zaštite možete i videti u našoj rubrici sa video klipovima gde smo se potrudili da detaljno pokažemo kako se pravilno zaštićuje nameštaj, Tako da možete i sami ovo obaviti. Kod nas možete kupiti sve navedene materijale za zaštitu. Takodje, možete nas i pozvati i pitati za savete kako se pripremiti za selidbu uz najmanji trošak novca za zaštitu.

Zaštitna streč i puc puc folija

Zaštita streč folijom - 50,00 din./m2.
Primer: zaštita troseda - 200,00 din.

Zastita troslojnom puc-puc i streč folijama - 200,00 din./m2.
Primer: zaštita troseda - 800,00 din.

Zastita troslojnom puc-puc folijom, rebrastim kartonom i streč folijom - 300,00 din./m2.
Primer: zaštita troseda - 1200,00 din.

Zaštita drvenim sandukom, streč folijom i ugaonim sundjerima - cena se zna tek prilikom merenja dimenzija.
Primer: zaštita troseda - oko 8000,00 din.

Selotejp