Najpovoljnije selidbe za Crnu goru

Selidbe klavira i specijalnih tereta

"OMEGA TRANS" uspešno već 10 godina obavlja poslove prenošenja i selidbe klavira i teških tereta uz minimalno ručno nošenja, već isključivo specijalnim alatima, platformama, kolicima, skejtovima i drugom mnogobrojnom opremom.

selidbe klavira

Takodje, radimo i selidbe tereta gde ručno prenošenje nije moguće, već zahteva opremu obuhvaćenu teškim viljuškarima, ručnim i hidrauličnim dizalicama, kamionskim dizalicama, specijalnim točkićima (tenkićima) i drugom opremom. Ovakvi poslovi nose sa sobom veliku odgovornost, izmedju ostalog, zbog vrednosti samih mašina i eventualnih nezgoda (povreda) na radu, pa je zbog toga jako važno da agencija i sami radnici imaju dosta iskustva na ovakvim poslovima.

Selidbe teških tereta poput klavira, fotokopir mašina i kasa

Najčešće selidbi teških tereta su klaviri, fotokopir mašine, kase, kompujterski ormari (rekovi) i slično, i tu smo neprikosnoveni kako sa iskustvom, tako i sa cenom.

Svaki prenos nekog tereta prvo zahteva pripremu i zaštitu na visokom nivou zbog same vrednosti komada koji se seli i to je uključeno u datu cenu posla.

selidbe klavira

Uspeli smo da postignemu najnižu cenu prenošenja teških tereta na našoj teritoriji samim smanjenjem radnika za nošenje i povećanjem tehnologije i same opreme i alata.

Primer selidbe klavira i kase:

    selidbe klavira
  1. Selidbu pijanino klavira rade tri obučena radnika uz minimalno ručno nošenje.
  2. Selidbu standardne kase od 450 kg dimenzija 45x45x130 rade četiri obučena radnika uz minimalno ručno nošenje.

Svaki posao teškog tereta ima posebnu cenu i uvek je obavezno prethodno pogledati ga na mestu utovara i istovara radi procene broja radnika i potrebne opreme.

Kada je u pitanju selidba pijanino klavira i TA peći do 4,5kw nije obavezno da se pogleda svaki zahtev jer se neki standardni već znaju, što se odnosi na stepenište i liftove u zgradama, pa tako i na cene.

Cene za selidbu klavira, fotokopir mašine i kase

Selidba klavira pijanino - 200kg
6 000,00 din.
Selidba fotokopir masine - 300kg
9 000,00 din.
Selidba kase - 450kg
12 000,00 din.

Cene su na bazi selidbe sa prvog na prvi sprat u zgradi ili kući bez lifta, prenošenjem na stepeništu.

Ovo su samo neki od primera i cena može da varira zbog spratnosti i udaljenosti parkiranog vozila od zgrade ili kuće na utovaru i istovaru.

Selotejp